Powtoon

Hola de nou, hui hem aprés una nova ferramenta molt divertida de fer els nostres temes amb un vídeo animat. La ferramenta s'anomena Powtoon.

http://bit.ly/2xeHT2L

Primer de tot ens hem registrat per a poder accedir a la pàgina i fer els nostres propis vídeos. He trobat una presentació que explica molt bé Powtton i un vídeo tutorial en YouTube:






També el professor ens ha ensenyat com descarregar-nos música per als nostres vídeos lliures de drets, per a usar-ho quan vullguem Jamendo

http://bit.ly/2yml3X3

Quan hàgem acabat el nostre vídeo, només hem d'exportar-ho i ens dóna diferents opcions, com en els pròxims treballs haurem de treballar amb Youtube (ens farem un canal) i pugem el nostre primer vídeoEl resultat del meu vídeo: 





Bon cap de setmana. Ens veiem prompte.

Presentació tema 1.

Bon dia. 

Primer de tot el professor ens ha sigut una sèrie de recursos per a complementar els nostres temes i que siguen més complets. Els recursos són els següents: PeremarquesGrupo tecnologia educativaBUA,....

Més tard hem parlat de les exposicions que cada grup ha de fer, tindrà una duració de 40 minuts (10 minitus cada membre del grup) . A l'acabar cada dia les exposicions, hi haurà una sèrie de preguntes per kahoot.

Finalment el professor ens ha presentat el primer tema de l'assignatura, Escola a la societat de la informática. I l'índex del tema és el següent: TEMA 1

  1. ¿Què és la societat de la informació (SI)?
  2. Característiques de la societat de la informació (SI).
  3. ¿Què són les TIC?
  4. Característiques de les TIC.
  5. Aportaciones de les TIC.
  6. Limitacions de les TIC.
  7. Canvis en les institucions educatives.
  8. Refeències bibliogràfiques.

En la pròxima entrada, explicarem amb un vídeo d'animació de què va el tema. Gràcies per llegir-me. Ens veiem prompte.
Hola de nou, com va la setmana? 
Nosaltres hui hem aprés moltes coses nove. Primer de tot hem triat al coordinador de cada grup, en el meu grup és Marcos López. Ell s'encarregarà de crear un Drive en Google per a poder comunicar-nos i fer una classificació d'idees per a la presentació.

Després hem aprés a buscar imatges sense llicències des de les diferents pàgines web: Creative CommonsPixabay y ActiludisSi usem una o diverses imatges d'estàs pàgines farà falta afegir una llegenda on aparega el títol de la imatge, la icona de la llicència, el nom de l'autor i les sigles de la llicència. Amb esta presentació trobarem informació més ampliada.


Creative Commons from Claudia Simone

I quan utilitzem una foto sense llicència, anomenarem l'enllaç d'on l'hem agafat per a la llegenda. Un exemple de com ho tenim de fer:

http://bit.ly/2foB2IL

Per a la presentació que hem de fer en classe podem usar el Prezi o el Power Point. El Prezi és una forma de presentar els treballs més divertits. Prezi

http://bit.ly/1xF3FRI

Després la presentació que fem del tema del grup, haurem d'afegir-ho en el nostre blog. Per a això hem hagut de registrar-nos en Slideshare per a pujar el nostre treball i poder-ho posar en el nostre blog.



http://bit.ly/2hwDmhl


Per a finalitzar el professor, Alejandro, ens ha ensenyat on buscar informació sobre els nostres temes per a complementar els nostres treballs i fer-los més complets. 


  • En Dialnet trobem diferents revistes que poden ser de gran ajuda a l'hora de treballar, tesi, manuals i congressos.

http://bit.ly/2fOwoEs



Gràcies per un dia més. Ens veiem prompte.

¿Què hem fet?

Un dia més hem aprés ferramentes noves del blog, perquè nostres entrades siguen el més completes possibles. Les ferramentes són les següents:

1. Per a afegir un enllaç d'una pàgina web, hem de seguir els passos següents: Punxar on posa "Enllaç" i s'obri una pàgina on afegir l'enllaç i el nom que volem que aparega. DCADEI-UA


2. Una ferramenta molt útil és la d'afegir un vídeo. Els següents passos són: Punxar on posa "Inserir un vídeo", des de YouTube pots buscar el vídeo o directament inserir l'enllaç.






3. Podem personalitzar el nostre blog amb diferents tipus de lletres i de grandàries diferents colors tant en les lletres com en el fons, etc.



4. L'alineació del text ha d'estar Justificada.


5. Per a afegir les etiquetes de les nostres entrades, és molt fàcil. Quan estàs escrivint l'entrada abans de publicar-la en la dreta on posa "Etiquetes", posem paraules que definisquen la nostra entrada en eixe moment.






6. En estadístiques podem veure des d'on ens visiten, quantes visites té cada entrada y moltes coses més.








7. Per a afegir un power point o alguna representació haurem de seleccionar HTML i no Redactar. Afegir l'enllaç en HTML i s'afig directament en el blog.


8.Per a finalitzar, ens fiquem en Creative Commons per a tindre en el nostre blog drets de reserva, que ningú pot extraure els nostres textos.





Ens veiem prompte.

Blogger.

Hola de nou. 
En la classe de hui hem aprés moltíssimes coses noves sobre el blog. A continuació vos aniré explicant:







1- En la selecció del tema hem triat el tema senzill, perquè inclou el nostre perfil en la part esquerra i en la dreta les nostres entrades que anem publicant. 



2- En el blog podem publicar en forma d'entrades, que servix per a comptar les coses que aprenem sense destacar res en especial i també podem publicar en forma de pàgines, que esta ferramenta servix per a destacar qualsevol tema que vullguem i que este a la vista amb facilitat sense haver de buscar-la. 



3- Per a posar un Gadget en el nostre blog, és molt senzill. Hem de buscar on pose "Disseny" punxar i allí trobarem diferents ferramentes per a incorporar al nostre blog com l'estadística de les visites del nostre blog, etc... 




http://bit.ly/2fbsFQA


4-Cómo modificar o escriure una introducció sobre nosaltres en el perfil. Una breu descripció sobre nosaltres. Podem afegir si volem una foto de nosaltres. 



http://bit.ly/2hl9eFR

5- També hem aprés com buscar imatges sense drets d'autor per a utilitzar-ho en el nostre blog. La primera cosa que vam fer és ficar-nos en Internet en "Google" i posar "Tic en Infantil" en imatges, després en configuració per a seleccionar "Busca avançada", se'ns obri una pàgina i busquem al final on posa "Dret d'ús" i seleccionem "Que es puguen utilitzar o modificar lliurement" i per a finalitzar estrenyem al botó blau "Busca avançada".



http://bit.ly/2xGuWi4



6-Per a finalitzar, també hem aprés com posar una imatge en la nostra capçalera. Gràcies al punt anterior, hem buscat una imatge sense dret per a col·locar-la en la nostra capçalera. Jo he triat esta:










Ja està bé per hui, ens veiem prompte amb noves coses.



Diana.

Presentació de l'assignatura.

Bon dia.

Sóc Diana, una estudiant de Magisteri Infantil en la Universitat d'Alacant. Hui comença un nou curs en l'aventura que em vaig embarcar fa un any. Tornen les classes, el retrobament amb els nostres companys i el més important conéixer els nous professors i tot el que tenen per a ensenyar-nos. 
En este blog vos vaig a comptar una de les noves assignatures d'enguany, Desenrotllament curricular i aules digitals en l'Educació Infantil, dia a dia.

En primer lloc, el professor ens ha presentat l'assignatura, com es va a avaluar, la part teòrica i la part pràctica i la formació dels grups per a les pràctiques.

En segon lloc, treballarem amb este blog, com si fóra un diari del que anem fent en classe. Passos que s'ha de seguir:
  • Hem de tindre un compte en Gmail.
  • Registrar-nos per a accedir a Blogger.
  • El professor ens ha explicat com funciona el Blogger, com posar-li el nom al nostre blog, els diferents temes a triar i com fer la nostra primera entrada.
  • També ens ha ensenyat com publicar les entrades.

http://bit.ly/1ZUvcOP

Finalment, el professor ens ha ensenyat un article d'actualitat amb un vídeo perquè reflexionem. L'article es troba en castellà i és el següent: Punxa ací. 






En conclusió, les noves tecnologies van molt més ràpid del que nosaltres podem imaginar-ho. Al final, les noves màquines van a fer-ho tot per nosaltres i no haurem de fer quasi res o res. Açò té els seus avantatges i els seus desavantatges, ja que estarem creant una generació d'idiotes perquè no haurem de pensar, perquè ja ho farà una màquina per nosaltres.



Gràcies, 
Diana.