Blogger.

Hola de nou. 
En la classe de hui hem aprés moltíssimes coses noves sobre el blog. A continuació vos aniré explicant:







1- En la selecció del tema hem triat el tema senzill, perquè inclou el nostre perfil en la part esquerra i en la dreta les nostres entrades que anem publicant. 



2- En el blog podem publicar en forma d'entrades, que servix per a comptar les coses que aprenem sense destacar res en especial i també podem publicar en forma de pàgines, que esta ferramenta servix per a destacar qualsevol tema que vullguem i que este a la vista amb facilitat sense haver de buscar-la. 



3- Per a posar un Gadget en el nostre blog, és molt senzill. Hem de buscar on pose "Disseny" punxar i allí trobarem diferents ferramentes per a incorporar al nostre blog com l'estadística de les visites del nostre blog, etc... 




http://bit.ly/2fbsFQA


4-Cómo modificar o escriure una introducció sobre nosaltres en el perfil. Una breu descripció sobre nosaltres. Podem afegir si volem una foto de nosaltres. 



http://bit.ly/2hl9eFR

5- També hem aprés com buscar imatges sense drets d'autor per a utilitzar-ho en el nostre blog. La primera cosa que vam fer és ficar-nos en Internet en "Google" i posar "Tic en Infantil" en imatges, després en configuració per a seleccionar "Busca avançada", se'ns obri una pàgina i busquem al final on posa "Dret d'ús" i seleccionem "Que es puguen utilitzar o modificar lliurement" i per a finalitzar estrenyem al botó blau "Busca avançada".



http://bit.ly/2xGuWi4



6-Per a finalitzar, també hem aprés com posar una imatge en la nostra capçalera. Gràcies al punt anterior, hem buscat una imatge sense dret per a col·locar-la en la nostra capçalera. Jo he triat esta:










Ja està bé per hui, ens veiem prompte amb noves coses.



Diana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada