Presentació de l'assignatura.

Bon dia.

Sóc Diana, una estudiant de Magisteri Infantil en la Universitat d'Alacant. Hui comença un nou curs en l'aventura que em vaig embarcar fa un any. Tornen les classes, el retrobament amb els nostres companys i el més important conéixer els nous professors i tot el que tenen per a ensenyar-nos. 
En este blog vos vaig a comptar una de les noves assignatures d'enguany, Desenrotllament curricular i aules digitals en l'Educació Infantil, dia a dia.

En primer lloc, el professor ens ha presentat l'assignatura, com es va a avaluar, la part teòrica i la part pràctica i la formació dels grups per a les pràctiques.

En segon lloc, treballarem amb este blog, com si fóra un diari del que anem fent en classe. Passos que s'ha de seguir:
  • Hem de tindre un compte en Gmail.
  • Registrar-nos per a accedir a Blogger.
  • El professor ens ha explicat com funciona el Blogger, com posar-li el nom al nostre blog, els diferents temes a triar i com fer la nostra primera entrada.
  • També ens ha ensenyat com publicar les entrades.

http://bit.ly/1ZUvcOP

Finalment, el professor ens ha ensenyat un article d'actualitat amb un vídeo perquè reflexionem. L'article es troba en castellà i és el següent: Punxa ací. 






En conclusió, les noves tecnologies van molt més ràpid del que nosaltres podem imaginar-ho. Al final, les noves màquines van a fer-ho tot per nosaltres i no haurem de fer quasi res o res. Açò té els seus avantatges i els seus desavantatges, ja que estarem creant una generació d'idiotes perquè no haurem de pensar, perquè ja ho farà una màquina per nosaltres.



Gràcies, 
Diana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada