¿Què hem fet?

Un dia més hem aprés ferramentes noves del blog, perquè nostres entrades siguen el més completes possibles. Les ferramentes són les següents:

1. Per a afegir un enllaç d'una pàgina web, hem de seguir els passos següents: Punxar on posa "Enllaç" i s'obri una pàgina on afegir l'enllaç i el nom que volem que aparega. DCADEI-UA


2. Una ferramenta molt útil és la d'afegir un vídeo. Els següents passos són: Punxar on posa "Inserir un vídeo", des de YouTube pots buscar el vídeo o directament inserir l'enllaç.






3. Podem personalitzar el nostre blog amb diferents tipus de lletres i de grandàries diferents colors tant en les lletres com en el fons, etc.



4. L'alineació del text ha d'estar Justificada.


5. Per a afegir les etiquetes de les nostres entrades, és molt fàcil. Quan estàs escrivint l'entrada abans de publicar-la en la dreta on posa "Etiquetes", posem paraules que definisquen la nostra entrada en eixe moment.






6. En estadístiques podem veure des d'on ens visiten, quantes visites té cada entrada y moltes coses més.








7. Per a afegir un power point o alguna representació haurem de seleccionar HTML i no Redactar. Afegir l'enllaç en HTML i s'afig directament en el blog.


8.Per a finalitzar, ens fiquem en Creative Commons per a tindre en el nostre blog drets de reserva, que ningú pot extraure els nostres textos.





Ens veiem prompte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada