Hola de nou, com va la setmana? 
Nosaltres hui hem aprés moltes coses nove. Primer de tot hem triat al coordinador de cada grup, en el meu grup és Marcos López. Ell s'encarregarà de crear un Drive en Google per a poder comunicar-nos i fer una classificació d'idees per a la presentació.

Després hem aprés a buscar imatges sense llicències des de les diferents pàgines web: Creative CommonsPixabay y ActiludisSi usem una o diverses imatges d'estàs pàgines farà falta afegir una llegenda on aparega el títol de la imatge, la icona de la llicència, el nom de l'autor i les sigles de la llicència. Amb esta presentació trobarem informació més ampliada.


Creative Commons from Claudia Simone

I quan utilitzem una foto sense llicència, anomenarem l'enllaç d'on l'hem agafat per a la llegenda. Un exemple de com ho tenim de fer:

http://bit.ly/2foB2IL

Per a la presentació que hem de fer en classe podem usar el Prezi o el Power Point. El Prezi és una forma de presentar els treballs més divertits. Prezi

http://bit.ly/1xF3FRI

Després la presentació que fem del tema del grup, haurem d'afegir-ho en el nostre blog. Per a això hem hagut de registrar-nos en Slideshare per a pujar el nostre treball i poder-ho posar en el nostre blog.



http://bit.ly/2hwDmhl


Per a finalitzar el professor, Alejandro, ens ha ensenyat on buscar informació sobre els nostres temes per a complementar els nostres treballs i fer-los més complets. 


  • En Dialnet trobem diferents revistes que poden ser de gran ajuda a l'hora de treballar, tesi, manuals i congressos.

http://bit.ly/2fOwoEs



Gràcies per un dia més. Ens veiem prompte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada